Elismerés és támogatás

2010.12.16. 22:03

Tegnap az iskolában kellemes meglepetésben volt részem: megdícsérték a munkámat a Pálya Magazinnál. Azt a tanácsot is kaptam, hogy ne görcsöljek ennyire a leadáson, mert fogalmazni biztosan tudok, bár szerintem a stíluson van mit csiszolni.

Másik nagy örömöm, hogy a tanszékvezetőnk támogatja a következő pár félévem "átszervezését", mert azt azért senki sem szeretné, ha egy újszülöttel mászkálnék a főiskolán a legnagyobb járványok idején. Ez annyit jelent majd, hogy lesznek tárgyak, amiket kötelező látogatni (éljen a magyar és az idegennyelv!) és lesz a többi. Egyelőre fogalmam sincs, hogyan fogok tanulni, hiszen én inkább vizuális és tapasztalattal tanuló típus vagyok, aki azt mondja: "Igen, a 3. órán vettük, amikor azokat a képeket nézegettük a ppt-n..."

Szerző: nagylinda

Szólj hozzá!

Címkék: iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr132521041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása