Miből lesz a cserebogár...

2011.02.08. 23:57

Vagy inkább, miből lesz a hír!?

Először nem hittem a szememnek, amikor a helyi ingyenes újságban olvastam a "hírt", Natalie Portman jegygyűrűje környezetbarát! Aztán rákerestem a neten és az első 5-6 találat a keresőben erről szólt.

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/01/27/natalie_portman_jegygyuruje_kornyezetbarat/

Szeretem Portman alakításait, nem feltétlen a Csillagok Háborújára kell rögtön gondolni, szimpatikus megjelenésű nő.

Miért nem tud egy értelmes marketingest alkalmazni?

Ugyanis az összes fémből készült gyűrű környezetszennyező, mert az olvadt állapotot, hogy jól formázható legyen, melegítéssel érik el, ami energiát igényel. Azt, hogy marketinges túlkapás, vagy újságírói tehetségtelenség a "konfliktusmentes bányából" fordulat, nem tudom. Szép dolog az emberi jogok védelme, csak gondoljunk bele, hogy azokban a bányákban, ahol kevésbé ideálisak a körülmények, ott is emberek dolgoznak a megélhetésükért, még ha kevesebbet is keresnek.

Sajnos az ilyen, minek kerülgessük a forró kását, rongyrázást az átlagember hajlamos követni. Nincs a szakmában egy csepp felelősségtudat?

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr562648305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása