Hivatal

2011.02.25. 22:21

Szép dolog az új ügyintézés, azaz egyszerűsítés, de miért nem tudnak következetesen gondolkozni egyesek?

Történt, hogy elmentünk pár hete egy "Kormányablakhoz" és sikeresen beadtuk egyszerre 3 ügyünk papírjait, de a procedúra olyan hosszú (nem az ügyintéző, inkább a törvények miatt), hogy Mici megéhezett. Kedvesen útbaigazítottak, hiszen van szoptató/pelenkázó helyiségük!

Ez egy, az egészségpénztári váróból lekerített rész, ahova a paravánok közti részen kiválóan átlátni. Ha viszont én kilátok, akkor mások be is. A szándék szép, de nem volt egyetlen plusz helyiség, ahol megoldható a kisbabák ellátása!? Itt sok kismama fog megfordulni, hasonlóan hozzánk és ha tényleg hosszútávon gondolkoznak a kormányablakok fenntartásával kapcsolatban, megérné a befektetést, csökkentené az ügyintézéssel járó stresszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr162692033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása