Egy csepp tavasz

2011.03.31. 20:54

A héten csodaszép volt az idő. Még kicsit szipogok a náthától, mégsem tudtam megállni, hogy ne sétálva menjek haza, miután Babót leadtuk az oviba.
Okos kis kölyök... Egyik nap megjegyezte, hogy a napokig "kerülgetett" szarkát, ami a járda szélénél múlt ki: biztosan elvitte az állatmentő, meggyógyítani. Érdekes szemszög, számára nincs elmúlás még, csak megújulás. Ellentéte annak a kislánynak, akivel egy kocsiban utaztam valamelyik nap a HÉV-en. Amikor leértünk az alagútba, megkérdezte az apukáját, hogy most akkor meghaltunk-e, hiszen a föld alatt vagyunk. Teljesen logikus, bár rémisztő elnézni egy 4-5 évest ilyesmiről filozofálgatni.

 

Visszatérve az eredeti témához: A tavasz kétségtelenül megérkezett és bódítóan édes illatokkal csábít a finoman melengető fénybe. Mivel Mici utál vízszintesen lenni, igazi giroszkópos baba, jóízűeket sétálunk és közben kiélem vizuális exhibicionizmusomat.
Íme az abszolút amatőr, de lelkes eredmény:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr482789890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MiTosz · http://www.levaymate.blog.hu 2011.03.31. 23:31:58

Nagyon jó képek, nagyon tetszik és örülök, hogy a tavasz nálad is megtalálható képek illetve gondolatok formájában :-)

nagylinda · http://konvex.blog.hu 2011.04.01. 22:06:39

@MiTosz:
Drága vagy! :)
Babó oda meg vissza van a cicádért (utolsó bejegyzésben)...
A blogos órán megevett az irigység, mert meg lettél dicsérve (elég tisztességesen). Sebaj, nem Mohamednek blogolunk... :D
süti beállítások módosítása