Gyereknap

2011.05.29. 22:00

Nem sok ünnepre készülök úgy, mint a gyereknapra. Anyukám szokta mondani: "Minek a felhajtás, minden nap a gyerekeké." Arról az apróságról felejtkezik meg, hogy ezen a napon a felnőttek is visszatérnek gyermeki énjükhöz. Pont ezért szeretek izgalmas programokat szervezni ilyenkor.

Idén nem vasárnap ünnepeltünk, hanem szombaton. Fél napos kirándulással és jármű mászással örültünk a jeles napnak, ugyanis kimentünk Szentendrére és megnéztük a tömegközlekedési múzeumot. Babó ujjongva szaladt vagonok és villamosok között, mászott lelkesen buszra, trolira. Mici csendben tűrte a babakocsis rázkódást, amit a síneken átkelés okozott. Amikor ráuntunk a múzeumra, kimentünk az udvaron álló sörsátrakhoz, ahol papírból és műanyagból buszt hajtogattunk. A hirtelen jött esőben bőrig áztunk, elemózsiánkat a HÉV-en fogyasztottuk el és este nem sok gondom akadt az altatásnál, olyan fáradtak voltunk mind.

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr722942252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása