Cél: a fejlődés

2011.06.11. 20:11

Kedvenc cikkem első tanácsa: "Fényképezz többet, mint amennyit most; és legyél könyörtelen szerkesztő. Komolyan. Már a puszta mennyiségben is sok lehetőség van. Nem mintha a mennyiség maga bármilyen mértékben jó minőséget jelentene, de a közben gyakorlással eltöltött idő már hordoz magában minőséget is. Mindemellett a hajthatatlan gyakorlásnak van egy ikertestvére is, amit úgy hívunk: szerencse." (Brooks Jensen)

Ennek megfelelően kitűztem magam elé egy új feladatot a nyárra. Hetente bele fogom vetni magam a fővárosi forgatagba, mintha turista lennék, mégis ki kell hoznom a legtöbbet a készült képekből. Azokat, amik igazán jól sikerültek, felteszem ide is :)

Az első utam a város szívébe vezetett, ahol a Parlament, mint elsőrangú látnivaló adta a témát. Az utómunkát követően kicsit olyan érzésem lett, mintha HDR lenne a kép, pedig nem az. Kicsit alexpós, de pont ettől tetszik. Tettem egy felfedezést is: a cserepek vizesen sokkal szebbek.

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr732976022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása