Kertem

2011.07.11. 13:24

Tegnap végre eljutottunk a Kócos csodák világába, ugyanis átugrottunk a Városligetbe, a Kertembe, ahol kézműves vásárt tartottak épp. Volt ínycsiklandozó sült illat, frissítő italok és szemet gyönyörködtető ékszerek. (Ilyenkor egy szarkára hasonlítok: "Jé, de szépen csillog!")

Babó türelme véges volt, talán a hőség miatt, így kis kitérőt tettünk az óriás panda sátrához. Büszkén mutogatta hazafele menetben a környezetvédőktől kapott pecsétet a kézfején. A ligetben még bugyiig áztatta magát egy földbe süllyesztett szökőkútnál, míg én lelkesen kattogtattam. Lett pár pályázatgyanús képem a sorozatból.

Este, miután lefektettem az aprónépet, kezdődhetett a képek szerkesztése és feltöltése. Egy részük már fel is került ide!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr743057331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása