DIY bicikli

2011.07.21. 20:45

Tavaly Babó örökölt egy biciklit a szomszéd házban lakó lányoktól. Kicsit kopottas volt, de tartozott hozzá támasztó kerék, ami a Nagypapa lelkesedése következtében eltörött; nyereg, ami Babó első próbálkozása alkalmával ketté szakadt és kerekek, amik a tél hidegétől szétfagytak.

Az idő múlásával be kell látnom, hogy nem csak gyűjtögető, hanem "zöld" is vagyok. Nem tudok kidobni egy tárgyat anélkül, hogy ne próbáltam volna felhasználni, megjavítani. Így jött az ötlet, hogy az öreg cangát kicsinosítsam. Körülbelül annyi pénzt fektetek a felújításba, mintha egy használtat vennék, csak ez a járgány a mi ízlésünknek megfelelően újul meg.

Ráadásul a gombhoz varrom a kabátot. Babó ugyanis kinézett magának egy dögös, piros-fekete biciklidudát. Ennek megfelelően a gép "dizájnja" piros-fekete-fehér lesz.
Hogy mennyi az annyi, azt az elkészült bringa képével együtt írom majd meg. Addig békésen száradhatnak az újrafestett kerekek :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr903087422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása