Szavazzatok!

2011.08.19. 08:22

Gondoltam, írok egy bejegyzést a Golden Blog szavazásról. A többi fotós blog is szép, párat megkukkantottam, hogy képben legyek, ráadásul némelyik valódi szolgáltatást kínál, nem olyan "just for fun bloggerek", mint én.

A zsűri csupa szakértőből áll, például helyet kapott kedvenc fotósaim egyike, Stiller Ákos is, akinek a munkásságát nem csak csodálom, hanem igyekszem tüzetesen átnézni időről-időre a képeit, hogy okosodjak is.

Minden pozitív energiámat összeszedtem és most azon drukkolok, hogy mégse töröljék a sajtófotós tantárgyamat, mert ez egy izgalmas téma. Jó lenne tanulni is a fotózásról :D

Visszakanyarodva az eredeti gondolatmenethez, köszönök minden egyes szavazatot előre és utólag is, mert bár nyerni kevesebb esélyem van, örülök minden szimpatizánsomnak! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr843163851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása