Elmaradás

2011.09.16. 13:04

Sokan mondogatják, hogy miért nem írok már a blogba!? Egyszerű a válasz, nem nagyon van miről. Lassan 1 hónapja nem volt gép a kezemben, mert hol lázat csillapítok, hol suliban vagyok, tehát visszatért minden a "rendes" kerékvágásba. Micinek egyszerre 4 foga is jön, így mozgalmasak az éjszakák és Babó nehezen találja a helyét ismét az oviban, amitől (szerintem lelki alapon) le is betegedett. Öröm az ürömben, megengedhetjük magunknak, hogy sokat lehessünk együtt.

Persze nem lennék önmagam, ha közben nem kattogna állandóan az agyam újabb és újabb ötleteken, de ezek megvalósítását el kell halasztanom. Most elsők a gyerekek és az iskola, hogy legyen egy diplomám, mert anélkül itthon semmi vagyok.

Azért igyekszem írni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr803231691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása