Megújulás a blogmotorban

2011.10.04. 21:22

Nem hagyhatom szó nélkül a változásokat, amik végbementek az oldal admin felületén. Nagyon tetszenek a "gyors megosztó" gombok. Rég szerettem volna látványos megoldást az alcím-fetisizmusomra, hiszen eddig csak bonyolultan lehetett megoldani az ilyesmit. Most elég egy kattintás :)

Kellemes az egész oldal színe és végre jól elkülönülnek a cimkék egymástól, így nem kell hunyorogva bogarásznom, mit is akarok benyomni, viszont eltűnt egy csomó eddig megkezdett "tag" a listáról. A képek beszúrásakor miniatűrök jelennek meg, ami megkönnyíti a választást, viszont hiányolom a klasszikus bejegyzésekhez külső tárhelyről képbeszúrás funkciót, ami a régiben könnyen elérhető volt.

Ez még csak a béta verzió, de már látszik, hogy jó irányba tapogatóznak a fejlesztéssel. A többit idővel kijavítják biztosan :)

Szerző: nagylinda

Szólj hozzá!

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr343278872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása