Összegzés

2011.12.30. 23:04

Lassan itt az év vége, így megragadom az alkalmat egy kis mélázgatásra. Mozgalmas időszak van mögöttem és ki tudja, mi vár még ránk a következő évben. November végén édes meglepetésként érkezett egy csomag, amiben a 2012-es naptáram lapult. Ez nem akármilyen naptár! Ha még rémlik valakinek a zsíros kenyeres projekt, az tudja mivel neveztem és igaz nem nagyban, de bekerült a fotóm indexképnek. Nagyon örülök, hogy volt egy sikeres képem.
Letudtuk a fiúk születésnapjait, finom tortákat ettünk és a karácsony is simán ment, pici bakitól eltekintve (a gyerekek fele ajándéka nem került be a fa alá), de bátran állítom, ez volt az eddigi legjobb decemberem. A fiúk örültek minden ajándéknak, még a madaras kesztyűt is megrágcsálta Mici, amit karácsonyra kötöttem neki :)

Amit hiányolok, az a hó. Jobban szeretem, ha most esik, mint ha márciusban. Ettől függetlenül megadtuk a módját a karácsonyra hangolódásnak, hiszen a hónap elején egy kedves tanárunknak forgattunk búcsú ajándékot: karácsonyi kisfilmet. Sokan azt hiszik, hogy valami "balhé" miatt akartunk kedveskedni a tanár úrnak, de ennél jóval prózaibb oka van az ajándékozásnak. Sajnos az utolsó félévünkbe lépünk lassan és nem lesz több szakirányos tantárgyunk, amiket Sas István tartott. Az eredmény magáért beszél, több mint 200 alkalommal nézték meg youtube-on a jókívánságainkat összetömörítő filmet. Amilyen nehezen indult a szervezkedés - a forgatás, annyira "nagyot szólt" órán a végeredmény és örülök, hogy rááldoztam 48 órámat a megvalósításra. Igaz ezalatt összesen kb. 6 órát aludtam, de megérte. Látni, ahogy a közönség szeme csillog miközben nézik a közös művünket: felbecsülhetetlen.

Hoppá... Kicsit csöpögős lett ez a bejegyzés. Sebaj, évente egyszer talán szabad.

Következzen egy kis karácsonyi hangulat azoknak, akik még nem látták, vagy akik újra megnéznék:

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr893508105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása