Havas táj és készülődés

2010.11.27. 14:43

Babó már lassan egy hónapja nyúz, hogy mikor is lesz hó, hiszen akkor van a születésnapja. A hó meg is érkezett, így ma reggel nagy örömködés közepette állt a terasz ajtajában és figyelte, ahogy Nagypapa a havat lapátolta.

Ma behúztam a kéziféket és alig haladtam a honlappal, amit "E-business" beugróként meg kell csinálni. Rengeteget gondolkoztam előtte, mivel varázsoljam el a tanárt és kapjak lehetőséget az előrehozott vizsgára. Csak péntekig kell kitartanunk egyben, mert addig még 3 vizsga vár rám. Csütörtökre dupla olaszvizsga és péntekre az e-business lett beszervezve.

Másik fontos feladatom, mielőtt kiesem a dolgos hétköznapokból, hogy írjak. Sokat. Interkulturális menedzsmentből hiába tartottam 10-15 perces előadást, még egy dokumentációt is elvár a tanár. Ezen kívül be kell fejeznem még holnap estig a cikkemet a Pálya magazinba és meg kell néznem még párszor a "Budai cukrászda" című filmet, amiről az elemző dolgozatom írom.

Ezek után ki hinné, hogy van erőm másra? Pedig kell, hogy legyen, mert itt az advent és a koszorú készítés ideje, ráadásul idén új naptárat csinálok erre az időszakra, mert a tavaly előtti kicsit megkopott, a tavalyi pedig egyszer használatos volt.

Majd készítek képet az ideiről is, addig a tavalyiak:

A koszorút 3 bordó, cseresznyés illatú és 1 natúr gyertyával, sok-sok terméssel és szárított virággal, valamint 2 lakkozott csigaházzal díszítettük.
A naptár dekorgumiból készült, sima fenyőfa, amire különböző színű és formájú díszeket ragasztottunk fel kétoldalú ragasztólappal. A napok számát előre gyártott számokkal jelöltük. Az ünnep megérkeztére pofás karácsonyfává alakult az egyszerű fenyőnk.

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr582476856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása