Pofonegyszerű

2011.08.04. 15:19

A fotózás olyan, mint a gyereknevelés. Imádom a csöppségeket (képeket) és legszívesebben mindent megvennék az ideális körülmények, a fejlődés megteremtéséért. Ezt használják ki a boltok és bombáznak kiváló ajánlatokkal, hogy jó fotós, vagy tökéletes anya lehessek. Sajnos nem rajtam fog egyik cég sem meggazdagodni, mivel sem a gyerekeknek, sem a fotózáshoz nem veszek semmit, aminek nem látom szükségét.

Itt van például ez a tárgysátor:

2 székből és egy, a rácsos ágyba való lepedőből összeállítva. Ahhoz, hogy ne vigye el a lepedőt egy kisebb fuvallat, hajcsatokat használtam. Az eredmény pedig magáért beszél! A szépséges, fehér fényben készült a "Magyar Trikolór Tizenkét Hónapja 2012" című pályázatra is néhány képem, amiket még nem publikálhatok, de azért megosztok egy kedves részletet :)

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr133125591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása