Filatorigát

2011.07.12. 23:37

Először is köszönettel tartozom azoknak, akik ma velem tartottak a filatorigáti szárnypróbálgatásaimon. Németh Kriszti nélkül nem lett volna szabad kezem, Kovács Judit nagyon kedves és türelmes modellünk volt és Lévay Máté megmutatta, hogyan fejlődhetek egy új irányba.

 (A kis fotót Lévay Máté készítette)

Az időjárás már nem volt annyira tikkasztó, amikor találkoztunk, mint amilyenre számítottam. Apró közjáték, öltözés és sminkelés után nekiláthattunk fényképezni. Rengeteg dolgot tanultam és önmagamra nézve le is vontam a következtetést. Sokkal többet kell tanulnom, tapasztalnom még.

Ui: Sosem hittem, hogy fogok még ennyit (sőt, többet) szórakozni az utólagos csinosítgatással. Ettől függetlenül, hiszek a természetes szépség erejében!

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr733063030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszti-chan 2011.07.16. 00:06:13

nincs mit, drága :D szívesen, máskor is!!! ^^ hagyni kell a művészt kibontakozni :P :D:D puszi!!!
süti beállítások módosítása