Új év, régi kihívás

2011.12.31. 12:59

Amióta nem foglalkozom aktívan a fényképezéssel (ahhoz még 4 kéz és legalább 8 napsütéses óra kéne suli utánra) újabb dologba vágtam a fejszémet, hogy életben tartsam kreatív agyféltekémet. Játszom. Ez nem újdonság, már fél éve ugyanazzal a közösséggel lógunk a neten és gyepáljuk egymást virtuálisan. Rajzolok. Ez sem nagy cucc, hiszen a BMF padjait is úgy koptattam, hogy rengeteget rajzoltunk.

(Ez az eredeti kép Veigarról, ami a játékban szerepel.)

Akkor most mégis mitől jobb ez? Mert a kettő ötvözete köti le igazán a felesleges energiáimat.
Hogyan néz ki egy "kikapcsolódós" estém?
Amikor a fiúk már alszanak, feljövök a netre, bekapcsolom valamelyik kedvenc játékosom online közvetítését és fellövöm a GIMPre azokat a skicceket, amiket napközben lefirkantok a telefonomba. Addig színezek, rajzolok, árnyékolgatok, amíg nem kapok legalább elfogadható eredményt, bár ez még nagyon távol van a profi grafikusok szintjétől, de nem is ez a lényeg, hanem az alkotás élvezete. Ha fogadalmat kéne tennem, talán azt tűzném ki, hogy elég pénzt tanuljak össze egy egyszerűbb digitalizáló táblára, amivel szebb képeket csinálhatok, mert ez az egeres (10x15cm hely van az asztalon neki) megoldás nem az igazi...

Az elmúlt héten egy "Veigar" elkészítésén fáradoztam, hogy ezzel a képpel kívánhassak stílusosan boldog új évet mindenkinek :)

(A háttér egy 'screenshot', mert tornyot még nem tudok elég szépen rajzolni.)

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr473509286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása