Műsor? Animáció!

2012.01.12. 21:18

Az ünnepek idején volt szerencsém a különböző tv csatornák kínálatát alaposabban szemügyre venni. Amióta online nézek mindenfélét, azóta hatalmasat változott a műsor és szomorúan tapasztalom, hogy még az állami csatornákon is egyre több a számomra tökéletesen unalmas műsor.

 

Felüdülést jelentett az a néhány este, amikor animációs filmeket találtam és nyugodt szívvel ültünk a gyerekekkel a "hadobaláda" előtt. A kedvencemet is leadták 3 estére lebontva: Shrek ment. Ha meg kéne neveznem egy hercegnőt a világ összes meséjéből, akivel azonosulni tudok, akkor az Fiona. Nem azért, mert egy rusnya, zöld ogrénak érzem magam, hanem mert rengeteg összeférhetetlen dolgot tud, amiről később kiderül, milyen hasznos is. Én ilyen szeretnék lenni. Sokoldalú.

A bejegyzés trackback címe:

https://konvex.blog.hu/api/trackback/id/tr563541181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása